Samsung Galaxy Note 10 256GB Dual N970 Mobiltelefon

Szín

Egy rendelés alkalmával maximum 3 db készülék rendelhető! Ha több készüléket szeretnél rendelni, kérjük, add le külön rendelésben.

Az általunk forgalmazott termék MAGYAR menüs, európai piacra szánt garanciális, kártyafüggetlen készülék!

Az árváltozás jogát fenntartjuk!

Gyártó: Samsung 
Modell: Galaxy Note 10 256GB Dual N976 


Leírás: 

Szintet léptünk a teljesítményben 

A Galaxy Note10 készülékekben a számítógép, játékkonzol, akciókamera és intelligens toll tulajdonságait ötvöztük. 

A fény által ihletett színek 

A merész, ragyogó árnyalatok széles választékából választhatsz. A tartós Gorilla Glass 6-ból készült polírozott üveg játéka a fénnyel futurisztikus, prémium hatást kelt. 

A One UI felhasználói felület segít arra fókuszálni, ami igazán fontos 

A Galaxy Note10 használata gyakorlatilag magától értetődő. A One UI intuitív, kifinomult kölcsönhatásait egyszerű Galaxy-élmény nyújtására terveztük. 

Kijelzőbe épített Ultrahangos ujjlenyomat-olvasó a széfszerű biztonságért 

A kijelzőbe Ultrahangos ujjlenyomat-olvasót rejtettünk. Pulzál, hogy három dimenzióban érzékelhesse ujjlenyomatod redőit a láthatatlan biztonság érdekében. 

Az Infinity-O Display, határtalan kijelző magával ragadó, szinte keretmentes kijelzőt biztosít 

A parányi előlapi kamerát diszkréten helyeztük el, hogy minimálisra csökkentse a kijelző felületének megszakítását. A káva is kisebb lett, így igazán nagyszerű látványt kínálunk. 

Részletgazdag látvány a mobilkészülékeden 

Részletgazdag látványban lehet részed akár kint tartózkodsz az erős fényben, akár a sötétben. HDR10+ hitelesítéssel, Dinamikus Tónus Optimalizálás funkcióval rendelkezik a valós színnel és kontraszttal történő lejátszáshoz, így a HDR10+ tartalom a YouTube-on élő és izgalmas. 

Hihetetlenül vékony kialakítás 

A fényesre polírozott rozsdamentes acél és üveg tökéletesen illeszkedik egymáshoz - mindez egy lenyűgözően vékony kialakításban. 

A Professzionális kamera, amely a mindennapi fotókat és videókat emlékezetes pillanatokká teszi 

Nagy teljesítményű, profi szintű technológiát sűrítettünk a zsebedbe a többkamerás rendszerrel, ami azonnal lehetővé teszi a rögzítésről a szerkesztésre ugrást. 

Speciális effektek okostelefonnal készített videón is 

Az Elmosás effekt segítségével a videókon is elmosódottá teheted a hátteret, hogy mozifilmszerű mélységélességet idézz elő, illetve speciális effekteket adhatsz hozzá rögtön, hogy megragadd a kiemelkedő művészi pillanatokat. 

A Hang Zoom lehetővé teszi, hogy csak a kívánt hangot rögzítsd 

Szabályozhatod a körülötted lévő hangokat, ahogy ráközelítesz, illetve távolítasz, így csak a fontos hangokat rögzítheted. 

A Szuperstabil funkció a mozgó felvételeket simává és természetessé teszi 

Mozgalmas videó tengeribetegség nélkül. A kamera megbecsüli a mozgás irányát úgy, hogy egy több mint egymillió képkockát tartalmazó könyvtárból választ, csökkentve így a videóid rezgését. 

A HDR10+ úgy rögzíti a pillanatot, ahogy láttad 

Hihetetlen színekben és részletességgel rögzíthetsz 4K UHD-ben. Tapasztald meg a gazdag árnyalatokat és kontrasztot, ami egységes marad minden jelenetben a HDR10+ és a Dinamikus Tónus Optimalizálás funkcióknak köszönhetően. 

Az Ultraszéles látószögű kamera rögzíti azt, amiről mások lemaradnak 

Válaszd a nagy látószöget a 123°-os látómezőért a 16 MP-es Ultraszéles látószögű kamerával. Vágd körbe a jelenetet a 12 MP-es Széles látószögű kamerával, vagy menj még közelebb 2x-es optikai zoommal a 12 MP-es Telefotó kamerával. 

A Duál rekesz nem fél sem a nappaltól, sem az éjszakától 

A Széles látószögű kamera automatikusan alkalmazkodik a környezeti fényviszonyokhoz: Az F1, 5 mód fényt ad a sötét jelenetkehez, az F2, 4 mód élesen tartja a dolgokat az erős napfényben, és az Éjszakai mód fényesebbé teszi a rendkívül gyenge megvilágítású jeleneteket.