Samsung Galaxy Note 10 256GB Dual N970 Mobiltelefon

Szín

Egy rendelés alkalmával maximum 1db mobiltelefon rendelhető! Ha több készüléket szeretnél rendelni, kérjük, add le külön rendelésben.

Webshopunk felületén magánszemélyek rendelhetnek.
Céges rendelés / számla igény esetén kérjük e-mailben add le rendelésed a b2b@ujgsm.hu címen.

Az általunk forgalmazott termék MAGYAR menüs, európai piacra szánt bontatlan kártyafüggetlen készülék!

Az árváltozás jogát fenntartjuk!

Gyártó: Samsung 
Modell: Galaxy Note 10 256GB Dual N976 


Leírás: 

Szintet léptünk a teljesítményben 

A Galaxy Note10 készülékekben a számítógép, játékkonzol, akciókamera és intelligens toll tulajdonságait ötvöztük. 

A fény által ihletett színek 

A merész, ragyogó árnyalatok széles választékából választhatsz. A tartós Gorilla Glass 6-ból készült polírozott üveg játéka a fénnyel futurisztikus, prémium hatást kelt. 

A One UI felhasználói felület segít arra fókuszálni, ami igazán fontos 

A Galaxy Note10 használata gyakorlatilag magától értetődő. A One UI intuitív, kifinomult kölcsönhatásait egyszerű Galaxy-élmény nyújtására terveztük. 

Kijelzőbe épített Ultrahangos ujjlenyomat-olvasó a széfszerű biztonságért 

A kijelzőbe Ultrahangos ujjlenyomat-olvasót rejtettünk. Pulzál, hogy három dimenzióban érzékelhesse ujjlenyomatod redőit a láthatatlan biztonság érdekében. 

Az Infinity-O Display, határtalan kijelző magával ragadó, szinte keretmentes kijelzőt biztosít 

A parányi előlapi kamerát diszkréten helyeztük el, hogy minimálisra csökkentse a kijelző felületének megszakítását. A káva is kisebb lett, így igazán nagyszerű látványt kínálunk. 

Részletgazdag látvány a mobilkészülékeden 

Részletgazdag látványban lehet részed akár kint tartózkodsz az erős fényben, akár a sötétben. HDR10+ hitelesítéssel, Dinamikus Tónus Optimalizálás funkcióval rendelkezik a valós színnel és kontraszttal történő lejátszáshoz, így a HDR10+ tartalom a YouTube-on élő és izgalmas. 

Hihetetlenül vékony kialakítás 

A fényesre polírozott rozsdamentes acél és üveg tökéletesen illeszkedik egymáshoz - mindez egy lenyűgözően vékony kialakításban. 

A Professzionális kamera, amely a mindennapi fotókat és videókat emlékezetes pillanatokká teszi 

Nagy teljesítményű, profi szintű technológiát sűrítettünk a zsebedbe a többkamerás rendszerrel, ami azonnal lehetővé teszi a rögzítésről a szerkesztésre ugrást. 

Speciális effektek okostelefonnal készített videón is 

Az Elmosás effekt segítségével a videókon is elmosódottá teheted a hátteret, hogy mozifilmszerű mélységélességet idézz elő, illetve speciális effekteket adhatsz hozzá rögtön, hogy megragadd a kiemelkedő művészi pillanatokat. 

A Hang Zoom lehetővé teszi, hogy csak a kívánt hangot rögzítsd 

Szabályozhatod a körülötted lévő hangokat, ahogy ráközelítesz, illetve távolítasz, így csak a fontos hangokat rögzítheted. 

A Szuperstabil funkció a mozgó felvételeket simává és természetessé teszi 

Mozgalmas videó tengeribetegség nélkül. A kamera megbecsüli a mozgás irányát úgy, hogy egy több mint egymillió képkockát tartalmazó könyvtárból választ, csökkentve így a videóid rezgését. 

A HDR10+ úgy rögzíti a pillanatot, ahogy láttad 

Hihetetlen színekben és részletességgel rögzíthetsz 4K UHD-ben. Tapasztald meg a gazdag árnyalatokat és kontrasztot, ami egységes marad minden jelenetben a HDR10+ és a Dinamikus Tónus Optimalizálás funkcióknak köszönhetően. 

Az Ultraszéles látószögű kamera rögzíti azt, amiről mások lemaradnak 

Válaszd a nagy látószöget a 123°-os látómezőért a 16 MP-es Ultraszéles látószögű kamerával. Vágd körbe a jelenetet a 12 MP-es Széles látószögű kamerával, vagy menj még közelebb 2x-es optikai zoommal a 12 MP-es Telefotó kamerával. 

A Duál rekesz nem fél sem a nappaltól, sem az éjszakától 

A Széles látószögű kamera automatikusan alkalmazkodik a környezeti fényviszonyokhoz: Az F1, 5 mód fényt ad a sötét jelenetkehez, az F2, 4 mód élesen tartja a dolgokat az erős napfényben, és az Éjszakai mód fényesebbé teszi a rendkívül gyenge megvilágítású jeleneteket. 

Más színekben