Samsung Galaxy A20e 32GB Dual A202 Mobiltelefon

Szín

Egy rendelés alkalmával maximum 3 db készülék rendelhető! Ha több készüléket szeretnél rendelni, kérjük, add le külön rendelésben.

Az általunk forgalmazott termék MAGYAR menüs, európai piacra szánt garanciális, kártyafüggetlen készülék!

Az árváltozás jogát fenntartjuk!

Gyártó: Samsung 
Modell: Galaxy A20e 32GB Dual A202 


Leírás: 

Láss minden részletet a kijelzőn 

Az 5, 8 hüvelykes teljes előlapot kitöltő HD+ Infinity Display-jel a tartalom minden egyes részletét láthatod. Egy óriási, 19, 5:9 képaránnyal rendelkező kijelző, amellyel igazán belemerülhetsz a játékba, sőt, a kedvenc sorozataidat is kényelmesen megnézheted a készüléken. 

Vékony kialakítással és többféle színben 

A karcsú kialakítású, mindössze 8, 4 mm-es Galaxy A20e tökéletesen illeszkedik a kezedbe. A keskeny kialakításhoz egy hátlapi ujjlenyomat-olvasó és lekerekített formavilág társul. Válassz egy stílusodhoz illő árnyalatot, legyen az fekete,  fehér,  kék vagy akár korall narancssárga. 

Duál kamera a még több élményhez 

A Galaxy A20e duál kamerája egy 13 MP-es (F1, 9) és egy 5 MP-es ultraszéles látószögű kamerából áll. Az emberi szemhez hasonló, 123 fokos látószögű kamerával több részletet örökíthetsz meg képeiden. 

Örökíts és őrizz meg minden egyes pillanatot 

Az ultraszéles látószögű kamerával minden részlet rajta lesz a képen, hiszen a kamera automatikusan széles látószögű módba kapcsol, ha szükséges. Akár éjszaka, akár nappal: minden részlet tűéles lesz a felvételeden. 

Okosabb szelfik 

Hozz ki többet minden egyes szelfiből a 8 MP-es előlapi kamerával. A Szelfi fókusz elmossa a hátteret, és kiemeli a vonalaidat. A Szépség mód pedig gondoskodik róla, hogy mindig a legjobb formád örökítsd meg. 

Fejezd ki magad 

Díszítsd matricákkal a képeidet, és használj vicces filtereket. A Galaxy A20e készülékkel megmutathatod a kreatív oldalad. 

Töltsd fel magad 

Az akkumulátornak köszönhetően egész nap használhatod a telefonod, a 15 Wattos Gyorstöltéssel pedig útközben is gyorsan rátölthetsz az akkumulátorra. 

Fókuszálásra született 

A One UI felhasználói felület segít arra fókuszálni, ami igazán fontos neked. A hardver és szoftver együttműködésével minden tartalom és funkció kézre esik, hogy még gyorsabban elérhesd őket. Sötétben is kényelmesen használhatod a telefonod Éjszakai üzemmódban, a tiszta, intuitív látványnak köszönhetően pedig teljesen természetes élménnyé válik a telefon kezelése.