Nokia 2.4 32GB Dual Mobiltelefon

Szín

Egy rendelés alkalmával maximum 3 db készülék rendelhető! Ha több készüléket szeretnél rendelni, kérjük, add le külön rendelésben.

Az általunk forgalmazott termék MAGYAR menüs, európai piacra szánt garanciális, kártyafüggetlen készülék!

Az árváltozás jogát fenntartjuk!

Gyártó: Nokia
Modell: 2.4 32GB Dual
Leírás:

Az egyetlen, amire szükséged van
Nagyobb, okosabb, rád szabva

Részletek a sötétben
Nem csak nappal vannak pillanatok, amikről úgy érzed, hogy muszáj megörökítened. Az éjszakai mód fejlett képalkotással és a felvételek egymásra halmozásával biztosítja, hogy gyenge fényviszonyok között is élénken részletes képeket tudj készíteni.

Mutass egy pózt
A portré mód egyéni alakzataival és elmosódott háttereivel művészi képeket készíthetsz. Ráadásul az új portrészerkesztővel akár a fotózás után is újrafókuszálhatod és szerkesztheted a képeket.

Csak jobb és jobb...
A Nokia 2.4 akkumulátora egyetlen feltöltéssel akár két nap üzemidőt biztosít. A 4500 mAh-es, MI-vel támogatott adaptív akkumulátor a legtöbbet használt alkalmazásokra összpontosítja az energiát, így többet használhatod a kedvenceidet.

Válts nagyra
Nézz, tanulj és alkoss a 6, 5”-es HD+ teljes képernyőn – a szelfisziget maximalizálja a képernyő méretét.

Könnyű hozzáférés
Gyorsan és egyszerűen feloldhatod a készüléket a kényelmes ujjlenyomat-olvasóval, vagy használd az MI-vel támogatott arcfelismerést – így a telefonhoz csak te férhetsz hozzá.

Erőteljes finn gyökerek
A 3D nanoszerkezetű borításnak köszönhetően biztonságosan fekszik a kezedben, és lenyűgöző a bevonata. Az öntött fém készülékháznak és a polikarbonát burkolatnak köszönhetően kényelmes, stabil a fogása.

Állj készen a jövőre
Letisztult, egyszerű felhasználói felület, és nincsenek felesleges előre telepített alkalmazások. Kiélvezheted a legújabb Android™ funkcióit, hiszen 3 évig kapsz havi biztonsági frissítéseket és 2 évig szoftverfrissítéseket.

Egy kis segítség, bárhová is mész
A mobilos Google Segéd mindig veled van, így a hangoddal gyorsabban el tudod végezni a feladatokat. Egy gombnyomással feladatokat kezelhetsz, létrehozhatsz listákat, és útmutatást kérhetsz.


Más színekben