Még 20 nap van hátra Karácsonyig!
A rendelések feldolgozása 2020.12.21. és 2021.01.05. között szünetel!

Samsung Galaxy S10e 128GB Dual

Szín

Az általunk forgalmazott termék MAGYAR menüs, európai piacra szánt garanciális, kártyafüggetlen készülék!

Az árváltozás jogát fenntartjuk, esetleges készlethiány előfordulhat!

Gyártó: Samsung 
Modell: Galaxy S10e 128GB Dual G970 


Leírás: 

GALAXY S10e 

A tíz évnyi úttörő munka eredményeként a Galaxy S10e, S10 és S10+ készülékek a mobiltelefonos fejlesztések következő generációját testesítik meg. 

A telefon, amely nem csupán kiemelkedő, hanem egyedülálló 

Teljesen újratervezve, hogy minden zavaró tényező eltűnjön a látótérből. Nincs bevágás, ami elvonná a figyelmet. A precíz lézervágás, a képernyőre integrált biztonsági funkciók és a szemkímélő, dinamikus AMOLED teszi az Infinity-O Display-t a leginnovatívabb Galaxy képernyővé. 

A következő generációs okostelefon intelligens képernyővel 

Az Infinity-O Display új, zökkenőmentes látványt biztosít. 

Megszüntettük a filmélményt zavaró tényezőket. Precíz lézeres vágással a képminőség feláldozása nélkül diszkréten elrejtettük az objektívet a képernyőn. 

Az Ujjlenyomat-olvasó egy érintéssel megnyitja a telefont. 

Nyisd meg a telefont egy egyszerű, természetes mozdulattal. Az ujjlenyomat-olvasó a bekapcsológombra lett áthelyezve, a telefont tartó hüvelykujj vagy egy másik ujj közelében. 

Az Infinity Display tökéletesítette a pixel-sokszorosítást 

A Cinema-Grade Display-t látnod kell, hogy elhidd. 

A következő generáció, a dinamikus AMOLED képernyő HDR10 + minősítéssel rendelkezik, amely dinamikus tónus leképezést, látványos színt és kontrasztot biztosít minden egyes esetben - még sötétben is. A fényesebb képernyő világos napfényben is jól látható. 2 A sztereó hangszórókkal és a Dolby Atmos-szal párosítva az élmény teljesen magával ragadó. 

Az Eye Comfort Display. alkalmazkodik a fényhez, és így jobban látható. 

A dinamikus AMOLED egyedülálló folyékony összetevői 42% -kal csökkentik a káros kék fényt, anélkül, hogy megváltoztatná a képernyőn a színeket. Nézz vagy játssz késő estig, és a szemed gyengébb megerőltetésével jobban alszol éjszaka. 

Zavartalan élmény kívül-belül 

Ragyogó és minden várakozást felülmúló színek. 

Tűnj ki meglepő, szokatlan árnyalatokkal. Használd a forradalmi nano-laminált film által létrehozott prizmatikus színeket. Ezek az innovatív színek új és futurisztikus módszerrel kapják el a fényt. 

Méretek, súly és képernyő opciók az életmódodhoz. 

Három méretben kapható mindegyik Galaxy S10e, S10 és S10+ - nagy moziszerű képernyőjének és kényelmes, ergonómikus fogásának köszönhetően kívül-belül elegáns. 

A One UI egyszerűsíti a telefon használatát. 

Operációs rendszerünk intuitív felújítást kapott, hogy arra összpontosíthass, ami neked fontos. A telefont teljesen újra terveztük, hogy a számodra legtermészetesebb módon nézhesd és használhasd. 

A következő generációs kamera révén nem kell profinak lenned. 

Ragadj meg egy szélesebb világot. Készíts lenyűgöző, mozifilmszerű képeket a 123 fokos látómezővel rendelkező ultraszéles kamera segítségével. 

Öt objektív. És semmi fotóstáska. 

Az ultraszéles látószögű kamerával rendelkező multikamera forradalmasítja a fényképkészítést. 

Ez egy teljes objektívkészlet a te zsebedben. Teleobjektíves kamera a csodálatos távoli felvételekhez, széles látószögű kamera a mindennapi pillanatokhoz, és ultraszéles látószögű kamera a panoráma tájképekhez. 

Galaxy S10+ esetén érhető el. A 8 MP RGB- színmélységérzékelő kamera kizárólag a Galaxy S10+ modellen érhető el. A Galaxy S10 3 hátlapi és 1 előlapi kamerával, a Galaxy S10e pedig 2 hátlapi és 1 előlapi kamerával van ellátva. 

Rendkívüli, kettős rekeszértékű kamera, hogy végre ne kelljen félned a sötétségtől 

A kettős rekeszérték és többkockás kompozíció előhozza a fényt a sötétben. 

Éjjel-nappal fényképezhetsz a kettős rekeszértékkel, éjjel és nappal is uralva a fényviszonyokat – állítsd be és optimalizáld a fénybeállításokat, mielőtt megérinted a kioldógombot. Továbbá a nagy teljesítményű processzor automatikusan egyetlen gyönyörű fényképpé egyesíti a gyenge fényviszonyok között ugyanazon pillanatban készült több képkockát. 

F2, 4-es rekeszérték 

Segít, hogy a fényes nappal készített fényképek élesek legyenek. 

F1, 5-ös rekeszérték 

Több fényt hasznosít, hogy kivilágosítsa a gyengén megvilágított beállításokat. 

Három kamera. Nem csak széles, ultraszéles 

Teleobjektíves, széles látószögű és ultraszéles látószögű kamerák, amelyek képesek pontosan megragadni minden látványt. 

A nagy teljesítményű, következő generációs, 16 MP-es ultraszéles látószögű kamera lehetővé teszi, hogy még több minden beleférjen a fényképbe. A 12 MP-es széles látószögű és teleobjektíves kamerákkal kombinálva pedig 2x optikai nagyítással és kicsinyítéssel fényképezhet. 

Az ultraszéles látószögű kamera úgy rögzíti a látványt, ahogy azt Te látod. 

A széles látószögű kameránál nagyobb teret átfogó nézetben az ultraszéles látószögű kamera 123 fokos látóteret biztosít. Az ultraszéles látószögű lencsék korrekciójának köszönhetően pedig a széles látószögű fényképeid nem torzulnak. 

Az ultraszéles panoráma kitágítja a perspektívát. 

Fényképezz szélesebb, magasabb panorámaképeket – nagyobb látószöggel – az ultraszéles látószögű kamera segítségével. Nagyobb panorámát fényképezel egyetlen képkockára vízszintesen és függőlegesen is, így még akkor is többet rögzíthetsz, ha kevesebbet mozogsz. 

Az előlapi kamera, amely más hátlapi kamerákat leköröz 

Az előlapi kamera átalakult, hogy még fantasztikusabb szelfiket készíthess. 

Ismerj meg egy előlapi kamerát, amely úttörő mobil újításokkal büszkélkedhet, köztük a 4K UHD felvétellel, és kettős kamerákat, amelyekkel élő fókuszú művészi szelfik készíthetők. 

Szelfi 

A szelfikamera felismeri az arcokat és gyorsan fókuszál, hogy pillanatok alatt lenyűgöző szelfiket készíthess. 

Élő fókusz 

Az új kettős előlapi kamera lehetővé teszi, hogy kísérletezz a mélységélességgel és művészi hatásokkal, és megváltoztasd a szelfik hangulatát. 

Dual Pixel Sensor érzékelő 

A Dual Pixel Sensor érzékelő pontosan és élesen rögzíti az akciófelvételeket a jól fókuszált szelfik készítése érdekében, amelyek még gyenge fényben is jól megvilágítottak. 

4K UHD videó 

Rögzíts hihetetlen 4K-os UHD videókat egy előre néző kamerával első alkalommal egy Samsung telefonnal. 

Hi-Motion videó a tengeribetegség nélkül 

A szuperstabil funkció az akciót következő szintre emelt videóvá alakítja. 

A Galaxy S10e, S10 és S10+ úgy rögzít, mint egy profi szintű akciókamera, kihasználva az ultraszéles látószögű kamera és a prediktív szoftver kínálta lehetőségeket. A szuperstabil funkció biztosítja a videók bemozdulásmentességét, még akkor is, ha az utazásod igencsak kalandos. 

A 4K UHD és HDR10+ felvételkészítés életre kelti a jelenetet. 

Készíts hihetetlen felvételeket, és játszd vissza a személyesen látott részletekkel. A HDR10 + és a Dynamic Tone Mapping gazdag színeivel és kontrasztjával a színekminden jelenetben pontosak maradnak. 

A szuperlassítás elnyújtja a fantasztikus pillanatokat. 

Rögzíts még több akciót valódi 960 képkocka/másodperc sebességgel, HD támogatással. Vagy fogd és szerkeszd át szuperlassított videóinak egyes részeit, hogy egy szuperlassított remekművet alkoss. 

A kamera olyan intelligens, hogy szinte minden felvételét érdemes megosztani 

A Jelenet-optimalizáló az intelligens és időmegtakarító megoldás a professzionális megjelenésű fényképekhez. 

A továbbfejlesztett Jelenet-optimalizáló egy olyan intelligens fotóasszisztens, amely helyetted gondolkodik, felismerve 30 népszerű témát. A Local Tone Mapping automatikusan a jelenethez igazítja a kamera beállításait, hogy ezzel segítsen neked a legjobb felvétel elkészítésében. A Flaw Detection pedig figyelmeztet a fénykép hibáira. 

Élő fókusz rávilágít arra, ami fontos. 

Könnyebb kiemelni a kép alanyát, mint valaha. Az Élő fókusz modern technológiát alkalmaz az emberek felismerésére, ami lehetővé teszi a háttér lágyítását és beállítja a mélységélességet gyönyörű művészi felvételekhez. Módosíthatod a hangulatot szűrőkkel, akár a felvétel után is. 

Képjavaslatok profi útmutatást nyújtanak a lenyűgöző képekhez. 

A szakemberek fotózási szabályaiból kiindulva a fejlett gépi tanulás több mint 100 millió jó minőségű fotó elemzése alapján jut el a fotó ideális kompozíciójához. 

Az AR Emoji animáltabbá teszi az életedet. 

Az AR Emoji kifejezőbb, mint valaha. Csak egy szelfi kell ahhoz, hogy olyan emojit kreálj, ami hozzád hasonlít, és követi a mozdulataidat. 7 Szabd személyre az AR Emojidat ruhák és kiegészítők egyre bővülő választékával, és emeld magasabb szintre üzeneteidet egyéni matricákkal. 

A Galaxy S10+-al készült kép. A funkció Galaxy S10 és S10e készülékeken is elérhető. 

Az Egyszerű megosztás segítségével egy érintéssel feltölthetsz. 

Hadd tudja mindenki, hogy a felvétel withGalaxy készült. Nézd, ahogy özönlenek a lájkok a Galaxy S10e, S10 és S10+ egyszerű megosztási beállításával. Csatlakozz kedvenc közösségi médiahálózatodhoz közvetlenül a Kamera alkalmazásból, és elkészültük után azonnal megoszthatod fotó- és videó mesterműveidet. 

Következő generációs teljesítmény egy olyan generáció számára, amely képtelen várni 

A telefon, amely készen áll az egész napos pörgésre, pont úgy, mint te. 

24 órás intelligens akkumulátor az egész napos működéshez. 

A Galaxy S10e, S10 és S10+ készülékek kiismerik a napi rutint és a használati mintázatokat, így leállítják azokat az alkalmazásokat, amelyek nincsenek használatban. Az Adaptive Power Saving üzemmód ráadásul a napi előrejelzések figyelembevételével kezeli az akkumulátor-üzemidőt. 

A Vezeték nélküli töltésmegosztás megteremti a töltöttség megosztásának lehetőségét. 

A Galaxy S10e, S10 és S10+ készülékeket úgy alkottuk meg, hogy képesek legyenek tölteni a Qi-hitelesített eszközöket, valamint egyes viselhető Samsung eszközöket, pontosan úgy, akár egy vezeték nélküli töltő. Egyszerűen csak helyezd az eszközt a készülék fölé — nincs szükség kábelekre. Töltsd fel vele a barátaid telefonkészülékét vagy használd a fülhallgatód töltésére út közben. 

A 2.0-ás vezeték nélküli gyorstöltés hamarabb lehel életet a telefonodba. 

A 2.0-ás vezeték nélküli gyorstöltésnek köszönhetően a Galaxy S10e, S10 és S10+ készülékek a korábbi Galaxy telefonokhoz képest gyorsabban töltődnek a Samsung vezeték nélküli dupla töltő használatával, a töltő turbó hűtőventilátorának jóvóltából pedig még csak a telefon felforrósodásától sem kell tartanod. 

Fejlett AP és RAM a következő generációs processzorteljesítményért 

Fokozd a teljesítményt kevesebb energia használatával, az erőteljes processzornak köszönhetően akár 12 GB RAM-mal. Közvetíts bár élőben vagy játssz gazdag grafikával rendelkező játékokat, a telefon hiba nélkül üzemel. Az AP mellett megjelenő NPU az intelligens kamerát táplálja. 

Akár 12 GB RAM a kerámia Galaxy S10+ modellek esetén. A RAM kapacitása a modelltől, a színtől és az országtól függően változhat. 

Egy laptop tárhelykapacitása a laptop nélkül 

A tárhelykapacitás és a bővíthető memória könnyen elérhetővé teszik a különleges pillanatokat. 

Akkor töröld a tartalmakat, amikor szeretnéd, ne pedig azért, mert szükség van rá. A Galaxy S10e, S10 és S10+ készülékek akár 1 TB belső tárhelykapacitással is rendelkezhetnek, amely további 512 GB-tal bővíthető egy micro SD-kártya használatával, a soha nem látott 1, 5 TB-os tárhely érdekében. 

A külső micro SD-kártya révén 512 GB ráadás tárhelykapacitás érhető el, a Galaxy S10+ készülékek esetén összesen 1, 5 TB tárhelykapacitással. 
Elérhető 1 TB-os, 512 GB-os, 256 GB-os és 128 GB-os változatokban. A tényleges rendelkezésre álló tárhely az előre telepített szoftverek függvénye. 

A Dual SIM két különböző szám rugalmasságát kínálja. 

A dual SIM-támogatásnak köszönhetően egyszerre két számot és előfizetést is használhatsz a Galaxy S10e, S10 és S10+ készülékekkel. Ha nincs szükséged a második SIM-kártyára, csak vedd ki a kártyád a dual SIM-foglalatból és helyezz be egy micro SD-kártyát a ráadás tárhelykapacitás érdekében. 

A SIM-kártya külön kapható. A dual SIM-kártyafunkció elérhetősége az ország, illetve a szolgáltató függvényében változik. 
A micro SD-kártya külön kapható. 

Következő generációs csatlakozási lehetőségek, melyek révén mindig online maradhatsz 

Az intelligens Wi-Fi és LTE használatával gyorsabban éred el az általad kedvelt tartalmakat. 

Oszd meg a tartalmakat gyorsabban és maradj online még a legnagyobb tömegben is — a Wi-Fi 6-technológiával az intelligens Wi-Fi gyorsabb és ellenállóbb a visszaélésekkel kapcsolatban. Nincs elérhető Wi-Fi Az LTE használatával akár így is elérhető a 2, 0 Gbps-os sebesség, kevesebb puffereléssel. 

A téged körülvevő zenére hangolva 

A sztereó hangszórók és a Dolby Atmos hangsugárzók mozihoz hasonló élményt garantálnak. 

Merülj el a Dolby Atmos-hangzásban az AKG sztereó hangszóróival. Élvezd az elképesztően tiszta, gyönyörűen szimmetrikus és nagy hangerejű háromdimenziós hangzást, amellyel szinte belecsöppenhetsz kedvenc zenéidbe és filmjeidbe. 

A telefon, amely az egész világot játékká alakítja át 

Játékra optimalizálva, hogy megdönthesd a rekordodat. 

Az olyan továbbfejlesztett hardverelemeknek köszönhetően, mint a hőkamrás hűtő, a mesterséges intelligencia-alapú fejlesztések, valamint a zavartalan játékra optimalizált GPU, a telefon nem melegszik túl és nem lassul be. A hosszú akkumulátoridőnek köszönhetően ráadásul nem kell aggódnod az energiaellátással kapcsolatban játék közben. 

A hőkamrás hűtő csak a Galaxy S10+ készülékek esetén érhető el. A Galaxy S10 és Galaxy S10e készülékek továbbfejlesztett hőcsöves hűtőrendszerrel rendelkeznek. 

A magával ragadó élmény újabb szintre emeli a játékokat. 

A nagy felbontású Infinity-O Display és a Dolby játék üzemmód valósághű képet és jobb hangzásvilágot garantál, míg a Unity játékmotor-optimalizálás magával ragadó játékélményt biztosít. 

A telefon, amely nem riad meg a víztől 

Víz- és porálló, hogy ellenálljon az elemeknek. 

Kevesebb aggódás a telefon miatt, függetlenül a környezettől. A Galaxy S10e, S10 és S10+ készülékek IP68-as besorolással rendelkeznek, amely a mobilkészülékek víz- és porállóságával kapcsolatos legszigorúbb szabványnak felel meg. 

Egy széf biztonsága, ahová csak te tudsz belépni 

A Samsung Knox gondoskodik az adataid védelméről minden szinten. 

Miután a kezdetektől fogva része a telefon hardverének és szoftverének, a Samsung Knox attól kezdve védi a telefonodat, hogy először bekapcsolod. A többszintű védelemnek köszönhetően megvédi az igazán érzékeny adatokat a rosszindulatú programoktól és fenyegetésektől. 

Streamelj és ossz meg, bárhová is sodorjon az élet. Az intelligens wifi a Wi-Fi 6 szabvány révén gyorsabb sebességet ér el, valamint megbízhatóan és biztonságosan csatlakozik még a nyilvános hálózatokon is. Továbbá zökkenőmentesen kapcsol át LTE-re, hihetetlen, akár 2, 0 Gbps adatátviteli sebességet elérve. 

Teljesen megváltoztatja a játékszabályokat. Mind a hardvert, mind a szoftvert úgy alakítottuk ki, hogy jobb teljesítménnyel támogassák a játékélményt, bosszantó késleltetés nélkül. 

A telefon, amely hozzád igazodik, így nem neked kell hozzá igazodnod 

Folyamatosan azon dolgozunk, hogy mindig egy lépéssel előbb járj. Az intelligencia és a fejlett hardvereszközök megtanulják, hogy hogyan használod a telefonod, majd alkalmazkodnak a hosszabb ideig és hatékonyabban történő működés érdekében, maximális teljesítményt biztosítva egész nap. 

Az Intelligent Performance hatékonyabbá teszi telefonodat. 

Nem kell spórolnod a telefon használatával. Az Intelligent Performance Enhancer megismeri a mobilos szokásaidat, és optimalizálja a telefonnal való interakciódat - sőt, kitalálja igényeidet, és előre feltölti gyakran használt alkalmazásaidat, hogy azonnal beinduljanak. 

A Bixby Routines optimalizálja mindennapi életedet. 

A Galaxy S10e, S10 és S10+ alkalmazkodik az életedhez, csökkenti a kék fényt és éjszakai módra kapcsol, hogy a szemed felkészüljön az alváshoz. És ha a telefon feltöltése nélkül alszol el, kikapcsolja a felesleges funkciókat az akkumulátor élettartamának meghosszabbítására. Még a telefon feloldását is megakadályozza, és zenét játszik, amikor autódba ülsz. Vagy testreszabhatod igény szerint a My Routine funkcióval. 

A Bixby felszabadít, hogy a fontos dolgokra figyelhess. 

Tegyél többet a Bixbyvel. Hívj fel valakit, vagy küldj egy üzenetet a Galaxy Buds funkcióval - csak szólítsd fel a Bixby-t. A Bixby felismeri egyedi hangodat, és azonnal munkába áll. 

Bixby Vision úgy látja a világot, ahogy a te szemed nem tudja. 

Informálódj gyorsabban, a Bixby következő szintű intelligenciájával. Egyszerűen irányítsd a kamerát arra, amit le akarsz fordítani, megvásárolni vagy enni. Élvezheted a továbbfejlesztett AR új Apps mód funkcióját is, amely virtuálisan megmutatja, hogyan nézne ki a konyhában az általad kinézett új hűtőszekrény. 

A processzor, amely a megszokottat rendkívülivé teszi 

Az NPU megváltoztatja, hogyan rögzíted és látod a világot a telefonodon keresztül. 

Intelligensebb kamerát készítettünk a Neural Processing Unit képességeinek megnövelésével, hogy több helyzetet ismerjen fel nagyobb pontossággal. A Galaxy S10e, S10 és S10+ így érzékeli a környezetedet a Jelenet-optimalizálóval, és többet lát a Bixby Vision segítségével. 

A telefon tudja, hogyan kell jó benyomást tenni 

A Képjavaslatok segít lenyűgöző fényképeket készíteni. 

A rossz felvételek a múlté. A több mint 100 millió kiváló minőségű fotó könyvtárából válogatva, a Galaxy S10e, S10 és S10+ egyszerű megoldásokat javasol saját profi fotóid megalkotásához. 

Az AR Emoji felismeri az arcodat, és létrehozza digitális hasonmásodat. 

A Galaxy S10e, S10 és S10+ felismeri egyedülálló jellegzetességeidet, és személyi emojivá alakítja őket. A gépi tanulással a telefon nyomon követi az arc- és testmozgásodat, és életre kelti az AR Emojidat.