Apple AirPods Max

Szín

Az általunk forgalmazott termék MAGYAR menüs, európai piacra szánt garanciális, kártyafüggetlen készülék!

Az árváltozás jogát fenntartjuk, esetleges készlethiány előfordulhat!

Gyártó: Apple
Modell: AirPods Max


Leírás:

Radikálisan új dizájn.

Alapjaiban újragondoltuk a fület teljesen befedő fejhallgatókat. Az AirPods Max fülpárnáitól a fejpántig mindent úgy alakítottunk ki, hogy megannyi különböző fejformán biztosítsák az optimális hangszigetelést – így teljesen belemerülhetsz a lenyűgöző hangzásba.

 • A pánt közepét áthidaló fejpánttető anyaga légáteresztő hurkolt háló, amely egyenletesen oszlatja el a súlyt, és ezáltal csökkenti a fejre nehezedő nyomást.
 • A puha tapintású anyaggal bevont rozsdamentes acél keret a stabilitás, a rugalmasság és a kényelem csodálatos összhangját nyújtja.
 • A kihúzható karok stabilan megtartják azt a hosszt, amit beállítottál. Így a fejhallgatód a helyén marad és jól szigetel.
 • Az eloxált alumíniumból készült, gyönyörű fejhallgatókagylók forradalmian új mechanizmusa lehetővé teszi a két kagyló egymástól független elforgatását, és ezáltal a nyomás kiegyenlítését.
 • A fülpárnákat egyedi tervezésű hálós textil borítja körbe, amitől olyan érzés viselni a fülhallgatót, mintha egy valódi, alvásra szánt párna lenne a füleden.
 • Az akusztikai élményt növelő memóriahabból készült fülpárnák finom illeszkedése szigetelést képez a füled körül, ezzel megalapozva a fantasztikus hangminőséget.
 • A Digital Crownnal szabályozhatod a hangerőt, léptethetsz a dalok között, és fogadhatod a hívásokat.


Fület gyönyörködtetően szól.

Az AirPods Max a hifihangzást piacvezető aktív zajszűréssel ötvözve nyújt páratlan hangélményt. Egyedi felépítésű meghajtói minden alkotóelemükkel azon dolgoznak, hogy a lehető legkisebb torzítással szólaljon meg a hang a teljes hallható tartományban. A mély, gazdag basszusoktól a pontos középtartományon át a hibátlan, fényesen szóló magas hangokig valóban kristálytiszta hangzást élvezhetsz.

Magával ragadó hangzás

A nemkívánatos zajok kiiktatásához az AirPods Max hat kifelé néző mikrofonja észleli a környezeti zajokat, két befelé irányított mikrofonja pedig méri, hogy mit hallasz. Ráadásul telefonálás közben nyalábformáló mikrofonok segítenek elkülöníteni a hangodat, hogy tisztán hallható legyél – még akkor is, ha szélzajban beszélsz.

Minden részlet hallható

Az Apple saját tervezésű dinamikus meghajtója széles frekvenciatartományban fedi fel minden hang gazdag részleteit – így hallatlanul pontosan és árnyaltan szólaltatja meg a kedvenc zenéidet.

Torzításmentes lejátszás

A meghajtóban a csúcsminőségű álló hangfalak mintájára tervezett dupla neodímium mágnesgyűrűs motor csökkenti minimálisra a teljes harmonikus torzítást a hallható tartomány egészében. Az eredmény egységesen tiszta lejátszás, még teljes hangerőn is.

Számítógépvezényelt hangzás.

Az AirPods Max mindkét kagylójába az Apple saját tervezésű, hatékony H1 chipje került, melyet az akusztikai élményt javító dizájnunk és fejlett szoftverünk egészít ki – így az AirPods Max számítógépes hangtechnológiájával rendkívüli minőségben szólalhat meg minden hang. A két chip tíz-tíz audiomagjára támaszkodó számítógépes hangvezérlés segít kizárni a környezeti zajt, valamint a fülpárnák illeszkedéséhez és szigetelésének szintjéhez igazítja a hangot – olyan élmény lesz vele filmet nézni, mintha körülötted játszódnának a jelenetek.

 • A piacvezető Aktív zajszűrés azonos hullámformájú ellenfázisú hanggal oltja ki a kívülről érkező zajt, így zavartalanul merülhetsz el abban, amit éppen hallgatsz.
 • A zajkezelő gombot megnyomva Áttetsző módra válthatsz, amely beengedi a külvilág hangját, hogy természetesen kapcsolódhass be mindabba, ami körülötted történik.
 • Az adaptív hangszínszabályzás a fülpárnák illeszkedésének és szigetelésének megfelelően formálja a hangot. A befelé néző mikrofonok mérik, hogy mit hallasz, és ennek alapján állítják be a zene frekvenciáit. Az eredmény egyenletes minőségű, gazdag akusztikus élmény élethűen megszólaló hangokkal.
 • A térbeli hang és a dinamikus fejkövetés mozis élményt teremt filmnézéséhez és tévézéshez – úgy hallod majd, mintha minden körülötted szólna. A beépített giroszkópokkal és gyorsulásmérőkkel az AirPods Max és az iPhone vagy az iPad képes követni a fejed finom mozdulatait, és mindig a készülékedhez viszonyítva tudja megszólaltatni a hangokat.


Kifinomultan egyszerű.

Az AirPods Maxon is kihasználhatod az AirPods termékcsalád összes kényelmes vezeték nélküli funkcióját – például egyetlen érintéssel beállítható, és ha leveszed, automatikusan szünetelteti a zenelejátszást. Minden funkciója azért van, hogy nap mint nap bármelyik eszközödön gondtalanul merülhess el a zenehallgatás élményében.

Beállítás egyetlen érintéssel

Az AirPods Max egy pillanat alatt csatlakozik az iPhone-odhoz vagy az iPadedhez. Csak tedd a készüléked közelébe az AirPods Maxot, és koppints a Kapcsolódás lehetőségre a kijelzőn.

Észrevétlen eszközváltás

Simán váltogathatsz az iPhone-od, az iPaded és a Maced között. Ha a Macedről hallgatsz zenét, és közben hívnak az iPhone-odon, az AirPods Max automatikusan vált az eszközök között, amikor fogadod a hívást.

Hangmegosztás

Az iPhone-odról, iPadedről, iPod touchodról vagy Apple TV-dről egyszerűen streamelheted ugyanazt a hangot két AirPodsra is. Vidd közel a csatlakoztatni kívánt AirPodsot a készülékhez, amiről megy a lejátszás, és egy koppintással létre is hozhatod a kapcsolatot.

Egy tok, ami lelassítja az időt.

Amikor a vékony, puha Smart Case tokban tárolod, az AirPods Maxod ultraalacsony energiafogyasztásra kapcsol, ami őrzi a töltöttségét.

Bármire pörögsz, az aksi is bírni fogja.

20 óra zenehallgatáshoz, filmnézéshez és beszélgetéshez – bekapcsolt aktív zajszűréssel és térbeli hanggal. A fejhallgatót egyszerűen töltheted a Lightning csatlakozóján keresztül – egy ötperces gyors rátöltéssel újabb 1, 5 órán át hallgathatsz vele zenét.

Más színekben